Tragična nesreća kod Kruševca

4

U stravičnom saobraćajnom udesu dva vozila u Velikom Šiljegovcu kod Kruševca poginuo je dvadesetdvogodišnji mladić iz Kaonika Marko Milanović, a dve osobe iz tog mesta su lakše povredjene, dok je teže povređen S. A. iz Velikog Šiljegovca.

Kako nezvanično saznajemo, četvorica mladića su u sredu veče , u pripitom stanju slavili dobitak na sportskoj kladionici. Oni su prema tom izvoru, iz Velikog Šiljegovca pošli sa dva automobila putem preko Djunisa ka Kaoniku.

Kruševačka policija je saopštila da se u noći izmedju srede i četvrka, oko ponoći u Velikom Šiljegovcu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo dvadesetdvogodišnji mladić , jedna osoba je zadobila teške, a dve lakše povrede.

– Do saobračajne nezgode je došlo nakon kontakta dva vozila, usled čega je jedan od vozača izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub. Jedan putnik je podlegao povredama na licu mesta, dok su povredjeni zbrinuti u kruševačkom Zdravstvenom centru. Uvidjaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kruševcu u prisustvu saobraćajne policije, navodi Policijska uprava u Kruševcu.

marko-milanovic-1
Marko Milanović (22), stradali mladić iz Kaonika kod Kruševca

Nezvanično saznajemo da su u jednom automobilu bili trojica mladića iz Kaonika, a u drugom sam vozač iz Velikog Šiljegovca. Mladić Marko Milanović, sin poznatog kamenoresca Miroljuba Care u Kaoniku, koji se nalazio na mestu suvozača, podlegao je povredama na mestu udesa. Saznajemo da je stradali mladić bio član Kaoničkih izvora, gde i njegov otac Miroljub važi za velikog umetnika na usnoj harmonici, a nadaleko je poznat i po kamenorezačkoj radnji ,,Cara,,. Inače, Marko Milanović je bio i prvi glas Rasionskog okruga pre desetak dana u Velikom Šiljegovcu, kad je otpevao “pukni zoro”.

Otac Miroljub jeca i zapomaže iz sveg glasa. Ne može da veruje.

– Pogibe mi sin na putu kod Šiljegovca. Ne mogu da verujem, jedva je izustio da nam kaže neutešni otac.

– Stravično. Valjda su se trkali putem . Prvi se auto zakucao u betonsku banderu, a drugi odmah u prvoga od pozadi. Trojica mladića su u jednom autu išli napred, a jedan je sam u vozilu bio odmah uz njih, navodi naš izvor.

U kruševaškoj bolnici u toku noći primljena su trojica povredjenih mladića i svi su odmah smešteni u šok sobi odeljenja hirurgije. Ovde saznajemo da je teže povredjeni sa prelomom kuka mladić iz Velikog Šiljegovca.

Tragično stradali mladić Marko Milanović (22) danas je sahranjen o čemu više možete pročitati OVDE

4 KOMENTARA

  1. Mila deco, zasto u pripitom stanju za volanom ?
    zasto kladionica ? Koliki je to dobitak koji se tako slavi, koliko su do sada ulozili? (ovo je sada nebitno)
    Nista vise nije bitno. Kako ce Markovi roditelji da zive bez njega? Setite se uvek Marka. Nemojte da pijete ako treba da vozite, smanjite adrenalin od kladionice, pred vama je lepa buducnost, uzivajte u mladosti. Lepo je studirati, igrati folklor, pevati… Marku je sve to oduzeto. Sudbina ili nepromisljenost. Neka mu je laka zemlja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime