Tragično: Oduzeo sebi mladi život

0

Ljubomir Vitošević (33), mladi radnik benzinske pumpe “Knez Petrol” u Stalaću, Opština Ćićevac , oduzeo je sebi život protekle noći u kući svojih roditelja u Stalaću. Beživotno telo iskrvavljenog mladića pronađeno je u njegovoj sobi.

Saznajemo da problema na poslu nije imao, jer njegov brat Miloš takođe radi na pumpi,, Knez Petrol,, a Ljupče se nalazio na bolovanju.

U početku se mislilo da je ovog mladića, koji je u Stalać došao sa roditeljima kao raseljeno lice, neko ubio, ali se brzo ustanovilo da je sam sebi oduzeo život. Isekao je vene i iskrvario.

– Ljupče ovih dana nije radio, bio je na bolovanju. Imao je proteklog leta saobraćajni udes prilikom odlaska na more u Grčku, priča nam izvor iz Stalaća.

Potdećamo, Ljubomir Vitošević je početkom avgusta 2014. godine iz Ćićevca sa “fijat puntom” prizrenskih oznaka bio krenuo na more u Grčku sa devojkom Draganom Krstić, ali im se na putu pokvario auto. U Vladičinom Hanu su odlučili da se vrate ka Ćićevcu i uzmu drugi automobil, ali je na njih nakon petnaestak minuta u blizini Grdeličke klisure naleteo “ford mondeo” nemačkih registarskih tablica. Ljubomir i njegova devojka Dragana su tada zadobili teške povrede, dok je u drugom automobilu bilo i osoba sa smrtnim ishodom.

Verovatno je da se ta slika Ljubomiru duboko urezala u sećanje, pa nije mogao da je izbriše.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime