Traktorima za višu cenu maline

8

Nekoliko desetina malinara jutros je organizovalo protestnu vožnju traktorima u centru Kuršumlije zbog niske cene maline. Ovo je treći protest koji organizuju i traže da se cena maline sa 120, poveća na 220 dinara. Danas su organizovali protestnu voznju do Rudara i nazad i najavili da će, ako se ne izađe u susret njihovim zahtevima, radikalizovati protest. 

Protest su ispratile i brojne parole, između ostalih i: “Do skoro si bila zlato a sad nisi ni bižuterija”, kao i “Žuti nas isterali iz fabrika, naprednjaci nas isteruju iz njiva, gde mislite sa nama!!!”

O prethodnim protestima malinara možete čitati Protest kuršumlijskih malinara i Ustala kuka i motika.

 

8 KOMENTARA

    • Pa drzava uredjuje cenu ,a to sto nekog boli sto se nazire kraj lazima,obmanjivanju i samozivosti trenutne vlasti,mora se pomiriti sa tim da i njima mora doci kraj i da je to dobro za opstanak i dobrobit ovog grada,u suprotnom bi se ugasio ubrzo.Dovoljno vam je ako za Boga miloga znate ili idite il propadosmo skroz

  1. BRAĆO MOJA NISAM NI ZNAO A IZAŠO BIH I TO SA DVA TRAKTORA. TREBALI STE DA JAVITE TO MALO BOLJE KO VAM GLEDA TV KURŠUMLIJU AMAN. PODIGNITE TO NA VEĆI NIVO ODAZVAĆE VAM SE SVI OVAKO JE BILO SMEŠNO A MENI ŽALOSNO POŠTO SAM I JA JEDAN OD VAS.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime