Trojica Prokupčana povređena u saobraćajnoj nesreći

3

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Prokuplju, tri osobe su teže i lakše povređene, saopštili su iz Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“.

– Danas, oko 13 : 40 časova u Prokuplju, tri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi kada je vozač putničkog automobila udario dva pešaka. Svi povređeni su kolima Hitne pomoći doveženi u Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“, kaže dr Marija Despotović, portparol Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić” u Prokuplju.

Kako navode u policiji, do nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila „škoda oktavia“, krećući se iz pravca Niša ka centru Prokuplja, izgubio kontrolu nad vozilom, i na trotoaru sa desne strane kolovoza oborio dva pešaka, a nakon toga udario u bilbord pored puta.

Sa druge strane, dr Marija Despotović je istakla da je pešak Darko D. (1979) iz Prokuplja je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma karlice i nakon inicijalne dijagnostike radi daljeg lečenja je upućen u KC Niš.

Pešak Goran D. (1983) iz Prokuplja je zadobio lakše povrede i nakon ukazane pomoći otpušten je na dalje kućno lečenje.

Vozač Vladica S. (1972) iz Prokuplja je lakše povređen i zadržan je na opservaciji u Odeljenju urgentne medicine Opšte bolnice u Prokuplju, navodi se u saopštenju prokupačke Bolnice.

3 KOMENTARA

  1. To može svakom da se desi,žao mi je te momke ali isto tako mislilm da tu vozač nije kriv i da vozilo izgubilo kontrolu da se nešto desilo na vozilu ne treba nikoga osudjivat a na kraju krajeva i vozač je povredjen

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime