Trstenički naprednjak pobrkao lončiće

0

Šef odborničke grupe SNS Trstenika Dragan Vilimonović iskoristio je skupštinsku govornisu da optuži lokalnu upravu kako iz budžeta finansira LGBT populaciju.

– Ko je normalan ovde pederima dao pare iz opštine Trstenik, izjavio je šef odborničke grupe SNS Dragan Vilimonović za govornicom Skupštine opštine.

On je zbog upotrebe jako neprimerene reči koja je neprimerena domu i samoj skupštinskoj govornici, opomenut, a potom mu je isključen mikrofon.

Zbog neistinite i neprimerene izjave šefa odborničke grupe SNS Dragana Vilimonovića regavala je i Opštinska uprava Trstenika, ističući da ,, izrečeni navodi šefa odborničke grupe SNS Dragana Vilimonovića predstavljaju apsolutnu neistinu, pokušaj obmane građana kao i elementarno neznanje pomenutog odbornika,,.

,,Opština Trstenik uzela je učešće na projektu koji za cilj ima prevenciju i besplatno testiranje gradjana i gradjanki Opštine Trstenik na Hiv/Aids. Sam nastup šefa odborničke grupe SNS narušio je ugled Skupštine Opštine Trstenik i same Opštine Trstenik, zbog čega šef odborničke gbrupe SNS-a mora snositi političku, moralnu i svaku drugu odgovornost,,, navodi se u reagovanju Opštine Trstenik, a prenosi Služba za protokol i odnose sa javnošću.

,,Opština Trstenik je učestvovanjem na projektu Hiv/Aids dala doprinos prevenciji u borbi protiv širenja ove bolesti, što će činiti i nadalje, a paušalne ocene učešća na pomenutom projektu i neistinite izjave neće negativno uticati na istrajnost Opštine Trstenik da i dalje radi na podizanju svesti o značaju prevencije i zdravstvene zaštite, u cilju poboljšanja kvaliteta života i zdravlja gradjanki i gradjana Opštine Trsteniuk ,, , navodi se u reagovanju Opštine Trstenik.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime