Tuče maloletnika u Kuršumliji

0

U proteklih dvadesetak dana zabeleženo je na desetine tuča uglavnom maloletnika u kuršumlijskim kafićima i na ulicama u centru grada u kojima samo pukom srećom nije bilo teže povređenih, saznaju Top Novosti iz izvora policije.

Pre dva dana, u jednom od kuršumlijskih kafića došlo je do masovne tuče desetak maloletnika tokom koje je bilo razbijenih glava jer su flaše i čaše letele na sve strane.

– Sedeo sam u kafiću i odjednom su počele da lete čaše i flaše. Video sam dvojicu maloletnika kako jedan drugog udaraju flašama u glavu. Krvi je bilo na sve strane. Tako nešto video sam prethodno samo na filmu, kaže jedan od gostiju koji je jedva uspeo da izađe iz kafića u kome su se tukli momci i devojke.

Ovo je kako saznajemo samo jedna od nekoliko desetina tuča koje su zabeležene u Kuršumliji u proteklih dvadesetak dana i nakon kojih je intervenisala interventna jedinica policije.

Većina tuča usledila je nakon ponoći i velike količine alkohola koji je popijen od strane uglavnom maloletnika.

Tuče su zabeležene kako u ovdašnjim kafićima, tako i u samom centru grada gde su se sukobljavale grupe maloletnika i tokom kojih su korišćene flaše, čaše i tupi predmeti.

Samo pukom srećom tokom ovih, najčešće grupnih tuča nije bilo teže povređenih, ali ostaje pitanje otkud maloletnici na ulicama i kafićima u Kuršumliji kasno iza ponoći “naliveni” velikom količinom alkohola?

(Autor: Miloš Ivanović, urednik Top Novosti)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime