Tuga u Prokuplju nakon pogibije majke sedmoro dece

0

Nakon jutrošnje pogibije u saobraćajnoj nesreči Marije Dramićanin (39), majke sedmoro dece, u Prokuplju vlada tuga i neverica da se ovoj mladoj ženi i njenoj porodici dogodila ovakva nesreća.

Nesreća u kojoj je ova mlada žena izgubila život dogodila se rano jutros, oko 2 i 30 na magistralnom putu Prokuplju – Niš, na mestu tkz. Batušinačka petlja.

Marija je krećući se svojim automobilom “tojota-jaris” udarila u metalnu ogradu i prevrnula se.

Nesrećna žena preminula je na licu mesta a pokušaji Hitne pomoći iz Merošine da je reanimiraju, bili su bezuspešni.

Iako su pripandici policije i zamenik Osnovnog tužilaštva u Prokuplju obavili uviđaj još se ispituju detalji koji su doveli do ove nesreće sa smrtonosnim ishodom.

– Marija je u trenutku nesreće bila sama u kolima a za Niš je krenula da uzme dete koje je bilo kod rodbine,kaže prijatelj porodice Dramićanin u čijoj se kući u gotovo samom centru Prokuplja, po rečima njihovih prijatelja, tuga gotovo može osetiti.

To je sve što smo uspeli da saznam iz bliskog okruženja ove mlade žene pošto su svi na pitanja odmahivali glavom u neverici da se dogodilao ovakva nesreća.

Inače, porodica Dramićanin je jedna od uglednijih u Prokuplju a Marijin suprug privatni je preuzetnik poznat kao sposoban i vredan čovek posvećen porodici.

Sa druge strane, svi koji su poznavali Mariju kažu da je bila odličan vozač i da je prosto neverovatno da je nastradalana ovaj način u saobraćajnoj nesreći.

Marija je iza sebe ostavila troipogodišnjeg dečaka, tri devojčice koje pohađaju osnovnu školu, petnaestogodišnjeg sina, tri godine stariju ćerku i najstarijeg dvadesetogodišnjeg sina i supruga.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime