Tuga u Stalaću: Mladić nije devojci ostavio ni oproštajno pismo

0

Ljubomir Vitošević (32), mladi radnik ,,Knez Petrola,, sahranjen je danas u 13 sati na mesnom groblju u Stalaću. Tuga i jecaj. Na čelu tužne povorke njegovi roditelji i brat Miloš, koji su posle kosovkih pogroma u ovom mestu našli utočište.

Ljupčetova devojka Dragana Krstić (29) iz Ćićevca još nosi gips na ruci od prošlogodišnjeg udesa kod Grdelićke klisure, kad su zajedno krenuli na more. Tog vrelog avgustovskog dana na putu iznenada automobil “ford mondeo” nemačkih registarskih tablica udario je u njihov “fijat punto”. Ljubomir je vozio polako, jer mu se auto bio pokvario, a na mestu suvozača sedela je Dragana. Njih dvoje su tada teško povređeni, dok su u “fordu” teško povređene dve, a jedan od putnika u “fordu” Zoran Šaćirović (21) iz Surdulice je smrtno stradao.

Zbog tog tragičnog udesa Ljubomir Vitošević nije mogao da radi, pa je i proteklih dana bio na bolovanju. Od tog stravičnog udesa , koji se desio početkom avgusta prošle godine, ni njegova devojka Dragana još se nije oporavila.

Ljubomir i njegova devojka Dragana
Ljubomir i njegova devojka Dragana

– Oporavljam se nekako. Ali na ruci , evo, još nosim gips. Imala sam povrede ruku i lica, a Ljupče je imao prelome na obe noge. Oporavljao se i hodao, ali ništa nije naslućivalo na ovako nešto. Bili smo uvek zajedno, samo se te večeri nismo videli. Nikakvu poruku, niti oproštajno pismo nije ostavio. Našli su ga roditelji u njihovoj kući, iskrvavljenog. Oduzeo je sebi život, jedva je uspela da nam kaže Ljupčetova devojka Dragana Krstić iz Ćićevca.

Ona ne želi da nam govori o njihovim snovima i planovima zajedničke budućnosti, o kojoj su verovatno maštali.

– To će ostati večito u meni, kazala nam je Dragana i pronašla njihovu zajedničku sliku sa mora.

Top Novosti su juče objavile priču o samoubistvu ovog mladića o čemu više možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime