Turistički forum u Prolom Banji

0

Turistička organizacija opštine Kuršumlija dobila je organizaciju „Turističkog foruma“, jedne od najznačajnijih manifestacija koja se održava u našoj zemlji i koja će naredne godine u Prolom Banji okupiti više od 200 turističkih radnika iz cele Srbije u cilju promocije turističkih potencijala kuršumlijskog kraja.

– Na „Turističkom forumu“ koji je ove godine održan na Tari, velikom većinom glasova kolega dobili smo organizaciju ove turističke manifestacije koja će naredne godine okupiti najvažnije turističke radnike iz cele Srbije u Prolom Banji. To je i prilika da pokažemo sve potencijale kojima raspolaže naš kraj i da privučemo nove turiste koji će posetiti naše banje, kulturno – istorijske spomenike i sve čime kuršumlijski kraj raspolaže u cilju povećanja broja turista i prihoda našoj opštini, kazao je Ivan Kovačević, direktor Turističke organizacije opštine Kuršumlija.

Kako je istakao Kovačević, naredne godine na „Turističkom forumu“ koji će se održati u Prolom Banji, učešće će uzeti oko 250 najeminentntijih turističkih radnika koje će medijski ispratiti više od dvadeset novinarskih ekipa.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime