Turnir u malom fudbalu u Pejkovcu

0

Tradicionalni turnir ”Guri Muvalo” koji se svake godine organizuje na igralištu za male sportove u Pejkovcu, sutra će svečano uz bogat kulturno-umetnički program i revijalnom utakmicom biti otvoren od 21 sat. Кulturno-umetnički program čine folklor i maskenbal za decu, a po njihovom završetku će se odigrati meč revijalnog karaktera.

– Кao i svake godine i ove očekujemo jedan visok kvalitet fudbala na ovom turniru. Za sada je odziv ekipa dobar, a očekujemo da broj prijavljenih ekipa bude 20 i više. Svečano otvaranje je sutra i pozvao bih pre svega sve meštane opština Žitorađa, Merošina i Doljevac da dođu sutra u Pejkovac i uživaju, Kazao je Slavoljub Ristić, jedan od organizatora ovog turnira.

Кako nam potvrđuju iz organizacionog odbora na otvaranju se očekuje prisustvo zvaničnika opštine Žitorađa na čelu sa Ivanom Stanojevićem, kao i delegacija FSTO na čelu sa predsednikom Milošom Vasiljevićem.

– Sigurno da je nama velika čast što ćemo na otvaranju imati ove uvažene goste i potrudićemo se da ih dočekamo domaćinski, i da uživaju sutra uveče. – napominje Slavoljub Ristić.

Prijava po ekipi iznosi 5000 dinara, a prijave se mogu izvršiti na brojeve telefona:

063/569002

069/1422023

065/9620031

Nagradni fond iznosi za prvo mesto, 60% od ukupne uplate dok će drugoplasirani i trećeplasirani morati da se zadovolje sa 25% i 15% od uplate, pobednik turnira će dobiti i bonus nagradu, a iznos iste biće objavljen u toku turnira.

(Autor: Nemanja Tonić, Dobričke internet novine)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime