U Aleksandrovcu tokom 2014. urađeno sve što je zacrtano

0

Tokom prošle godine u opštini Aleksandrovac urađeno je sve što je zacrtano, a za ovu godini planovi su još ambiciozniji, najavljuje rukovodstvo ove Župske opštine.

U Opštini Aleksandrovac radilo se na uređenju putne infrastrukture,urađena je i vodovodna mreža po seoskim sredinama, a radilo se i na uređenju škola, vrtića istakao je predsednik opštine dr Jugoslav Stajkovac.

– Sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da su iza nas ostale na desetine kilometara asfaltiranih puteva i ulica, novih vodovodnih seoskih mreža, škola, domova kulture, dečjih vrtića, sportskih terena. Jednom rečju činili smo sve da stvorimo što bolje uslove za povećanje kvaliteta života naših građana, podvukao je predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac.

Budžet za narednu godinu iznosiće oko 700 miliona dinara, a iz ostalih izvora finansranja očekuje se 67 miliona, dok će iznos transfernih sredstava je na ovogodišnjem nivou.

– Imajući u vidu da smo usvojili prenaglašeno razvojni budžet, želimo da nastavimo još većim intenzitetom, kako bi smo dalje pomagali našim građanima da što bolje žive. Cilj je da nastavimo i povećamo aktivnosti na razvoju komunalne infrastrukture, izjavio je dr Jugoslav Stajkovac.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime