U Blacu počela edukacija iz oblasti populacione politike, na temu “Međugeneracijska solidarnost i dugotrajna nega starih u Srbiji”

0

Opština Blace započela je realizaciju petodnevne obuke za meru: Edukacija iz oblasti populacione politike, na temu “Međugeneracijska solidarnost i dugotrajna nega starih u Srbiji”, za koju je od Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, dobila bespovratna sredstva za sufinansiranje mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece u 2023. godini.

Pored mere -Edukacija iz oblasti populacione politike, od ovog ministarstva dobijena su bespovratna sredstva za meru –Usklađivanje rada i roditeljstva u okviru koje će se uskoro krenuti sa sanacijom i rekonstrukcijom izdvojenih odeljenja u sastavu Osnovne škole „Stojan Novaković“, Blace, u seoskim sredinama Međuhani, Barbatovcu i Draguši.

Bespovratna sredstva za finansiranje navedenih mera predstavljaju podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju poboljšanju demografskih parametara u Opštini Blace.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime