U Kruševcu danas utakmica visokog rizika

0

Za Napredak danas opstati ili pasti: Klub pozvao navijače u pomoć. Napredak danas ima jedan od najtežih zadataka da na svom terenu nadoknadi minus protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca da bi opstao u Superligu. Zato je širom otvorio vrata Stadiona ,,Mladost,, za svoje navijače.

Napredak poziva u pomoć navijače. Odlukom kluba, za drugu utakmicu baraža, koja igra na stadionu “Mladost” u Kruševcu, u sredu, 3. juna od 19 časova, ne naplaćuju se karte. Ulaznice se dele na biletarnicama stadiona Mladost od 9 časova, i svi navijači će morati da imaju ulaznicu sa oznakom 0,00 dinara. Ulaznice će se izdaju uz lični dokument, a na jedan dokument je moguće uzeti maksimalno četiri ulaznice, s obzirom na to da je reč o utakmici visokog rizika.

– Ovo je skroman način da se klub oduži svim vernim navijačima Napretka, koji su nam uvek bili 12.igrač, navodi Uprava kluba.

Napretku je danas podrška više nego potrebna, obzirom da je Metalac dobio prvo poluvreme: Napredak je na prekretnici – Superliga ili niži rang?!

Metalac je u prvom meču baraža za za popunu Superlige dobio Napredak 3:1, a danas je revanš. Da li su Kruševljani kadri da nadoknade ovaj minus, da daju dva gola, a ne prime nijedan?

Ostaje i da se vidi kako će danas reagovati Jakuze, pošto je na društvenim mrežama bilo dosta psovki i uvreda na račun prikazane igre fudbalera Napretka protiv Metalca u Milanovcu.

U ekipi Napretka drugu utakmicu baraža neće igrati Frimpong zbog parnih kartona, a zbog povrede je neizvesno učešće Uroševića i vrlo je verovatno da ga neće biti u revanšu. Za Nikolu Trujića, krilnog napadača je u Napretku, danas, poslednja utakmica , jer je potpisao ugovor za prelazak u Partizan. Kako će ga danas Jakuze ispratiti?

Utakmica se igra u 19 časova.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime