U Kruševcu Otvoreni bazeni – večeras koncert ,,Legende,, besplatno

0

U Kruševcu su danas, nakon rekonstrukcije, počeli sa radom Otvoreni bazeni. U prisustvu gradonačelnika Kruševca Dragog Nestorovića otvorio ih je najbolji plivač Sportskog društva “Palestra” Miloš Đokić.

Za dobro raspoloženje u večernjim satima, poklon koncert za sve posetioce, grupa „Legende“.

Lokaciju Otvorenih bazena koji od danas, osim novog izgleda nude i bogatiju i lepšu ponudu, danas su obišli gradonačelnik Dragi Nestorović, član Predsedništva SNS Bratislav Gašić, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Predrag Milenković i direktor Sportskog centra Dragan Lazić sa saradnicima.

Bratislav Gašić, na čiju je inicijativu i realizovan projekat rekonstrukcije, zahvalio se svim građanima na razumevanju i strpljenju, s obzirom da radovi zbog vremenskih uslova nisu mogli da se okončaju ranije.

– Posle 30 godina Otvoreni bazeni su dobili novo lice, na radost svih Kruševljana. Ovi radovi iziskivali su i velika ulaganja, koja smo obezbedili većim delom iz donatorskih sredstava. Sezona počinje danas, a veliku zahvalnost dugujemo i preduzeću „Kruševacput“ koje je izvodilo radove, kao i radnicima Sportskog centra. „Kruševacput“ je takođe obezbedio besplatne karte svim vukovcima škola sa teritorije grada, izjavio je Gašić.

Gradonačelnik Dragi Nestorović istakao je da je rekonstrukcijom Bazena i dobijanjem rekvizita za akva park, Kruševac obogatio svoju turističko – sportsku ponudu i opravdao renome grada koji u kontinuitetu i predviđenom roku završava planirane aktivnosti, ali istovremeno i započinje nove. To podrazumeva i nastavak izgradnje predviđenih sadržaja u okviru parka „ Bagdala“, (na potezu iznad Bazena, a pored fudbalskog i atletskog stadiona) čime bi se zaokružio ceo sportsko – rekreativni kompleks.

Direktor Sportskog centra Dragan Lazić rekao je da su radovi trajali mesec dana. On je pozvao sve Kruševljane da dođu i koriste usluge Otvorenih bazena, a da bi početak sezone protekao u svečarskom raspoloženju, obezbeđen je i besplatan večerašnji koncert grupe „Legende“.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here