U Kruševcu ponovo sevali noževi

0

Posle prošlonedeljnog krvavog pira koji se između mafijačkih klanova dogodio u ,,Novom Zamku,, u kome je mladić Nenad M. zadobio nož u leđa, a dvoje braće Aleksića povređeni nožem, u Kruševcu se u sredu veče dogodilo i drugo sevanje noža. I ovoga puta u leđa nad A.S.(38) iz Kruševca, koji mu je zadao maloletnik, za kojim se intenzivno traga.

Više javno tužilaštvo potvrdilo događaj ovog zločina, mada kruševačka policija još nije saopštila ništa ni o prethodnom zločinačkom činu, koji se dogodio najverovatnije zvog neraščišćenih računa među dilerima droge.

U Sportskoj kladionici ,, Olimp bet,, u sredu veče posle 21 sat u sukobu je učestvovalo više lica, a dvostrukom ubadanju nožem u leđa prethodio je najverovatnije bezazlen povod. Prvo su se verbalno sukobili, a potom i fizički obračunali nekolicina mladića. Teško povređeni A.S. je najpre od jednog lica zadobio povredu glave pivskom flašom, a potom ga je drugo lice dva puta ubolo nožem u leđa, saznajemo u istrazi.

Povređeni A.S. je posle ubadanja zbrinut na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice, odakle će , nakon još jednog snimanja, najverovatnije do kraja dana u petak biti pušten na kućno lečenje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime