U Kuršumliji počinje naplata parkiranja

3

Od naredne nedelje kuršumlijska Direkcija za izgradnju počeće SMS naplatu parkiranja porukom u Kuršumliji po ceni od 25 dinara po satu.

-Cilj SMS naplate parkiranja porukom u Kuršumliji je da se uvede red na već ranije obeleženim parking mestima, pre svega u samom centru Kuršumlije gde je sada jako teško naći slobodno mesto za parkiranje. Verujemo da će se ubrzo napraviti red i da se više neće dešavati da automobili budu parkirani bez preke potrebe u samom gradskom jezgru po čitav dan, kaže Goran Đorđević, direktor kuršumlijske Direkcije za izgradnju.

U međuvremenu, urađena je od strane Direkcije studija o parkiranju u Kuršumliji koja je omogućila da se obeleži oko 400 parking mesta na kojima će vozači moći da svoja vozila parkiraju.

3 KOMENTARA

  1. Jel to kursumlija dobila status grada,,a izvinite gradski bus iz markovica do mikuljane jel i dalje se obraca na svakih pola sata.

  2. Autogol vlasti pred lokalne izbore! Moraju se negde uhlebiti partijski jurisnici a najlakse je o nasoj grbaci. Pojedina parking mesta nisu propisna, zato sto je rastojanje izmedju parking mesta u jednosmernim ulicama manje od 3.5 metara s leve i desne strane. Zasto nisu uvedene linije gradskog i prigradskog prevoza nego ljudi koji zive u udaljenim selima imaju po jedan polazak dnevno ali im se i on ukida.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime