U Novoj godini više novca za zapošljavanje

0

Prioriteti gradske vlasti u 2016. godini biće zapošljavanje, socijalna davanja i ulaganje u infrastrukturu, odlučeno na poslednjoj sednici Skupštine za ovu godinu.

Razmatranje budžeta za 2016. godinu bilo je najvažnija tačka dnevnog reda na današnjoj sednici Skupštine opštine Prokuplje.

– Za nama je jedna teška godina, godina u kojoj smo svi zajedno uložili puno rada na prevazilaženju tekućih problema, kao i na rešavanju problema koje smo nasledili iz prošlosti. Nadam se da ćemo nadalje još više raditi, kako bismo stvorili bolje uslove za život naših građana, što nam je i obaveza, pre svega zbog naše dece i budućih generacija. Želim vam da predstojeće novogodišnje praznike dočekate u miru, okruženi porodicom i bliskim prijateljima i da u Novoj 2016. godini ostvarite nove poslovne uspehe, poručio je odbornicima predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Na sednici su usvojene odluke o lokalnim komunalnim taksama, o lokalnim administrativnim taksama, ali je svakako najbitnija odluka da u 2016. godini akcenat bude na zapošljavanju, socijalnim davanjima i ulaganju u infrastrukturu.

Budžet za 2016. projektovan je na preko 1,5 milijarde dinara.

SOPK 2

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime