U prekidu više lokalnih puteva u Župi

0

Zbog velikog nevremena, u opštini Aleksandrovac preko stotinu domaćinstava odsečeno je od lokalnih i magistralnog puta. Situacija je najteža na pojedinim mestima u planinskom delu Župe. Sve službe su angažovane kako bi se posledice obilnih kišnih padavina ublažile.

U toku protekle noći, kiša koja je neprekidno padala, nanela je velike nevolje stanovnicima Gornjeg i Donjeg dela Župe. Bujičnim vodama oštećen je most u G.V. Vrbnici, koji trenutno nije u funkciji. Radovi na sanaciji ovog mosta su u toku i brzom intervencijom opštine Aleksandrovac, JKP i Direkcije za puteve ovaj most biće osposobljen.

Inače, u zaseoku Bežanovići preko 50 domaćinstava odsečeno je od lokalnog puta koji vodi prema Aleksandrovcu. Takođe je oštećen most u Brzenici, a odroni i klizišta pojavili su se u selu Donji Vratari, prema zaseoku Vučkovići.

U Donjem delu Župe, stanovnici takođe imaju nevolje, jer je oštećen most u MZ Vražogrnci, a u prekidu je deo puta u selu Dobroljupci, koji vodi prema zaseoku Boškovići.

Opština, Direkcija i JKP u ovom trenutku sagledavaju situaciju i učiniće sve kako bi se posledice povog nevreman ublažile i ugroženom stanovništvu stvorili uslovi za normalizaciju života.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime