U prevrtanju autobusa tri osobe teže povređene

0

Devet osoba je povređeno, od čega troje teže u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod Pločnika kada se prevrnuo autobus koji je saobraćao na relaciji Ljubljana–Priština.

Nesreća se prema policijskim navodima dogodila oko 4,50 minuta a ekipe Hitne službe iz Kuršumlije i Prokuplja prevezle su povređene u prokupačku bolnicu.

– Među povređenima tri osobe su zadobile teže telesne povrede pri čemu su dva pacijenta odmah transportovana za niški KBC a jedna osoba je zadržana na daljem lečenju u prokupačkoj blonici, kazala je Marija Stošić portparol prokupačke bolnice.

Ona je istakla da je od dvoje pacijenata prosleđenih za Niš jedan sa prelomom butne kosti a drugi sa serijskim prelomom rebara, dok je pacijentkinja sa povredom ramena zadržana u prokupačkoj bolnici.

Inače, ostali pacijenti su zbrinuti ambulantno i poslati kući dok se uzrok nesreće još ispituje.

Svi povređeni u ovoj saobraćajnoj nesreći su Albanci sa Kosova. Među povređenima su i vozač i suvozač tako da se uzroci nesreće još ispituju, ali se pretpostavlja da je uzrok neprilagođena brzina stanju puta, dok se ne izuzima ni mogućnost da je vozač zaspao za volanom jer se nesreća dogodila u ranim jutarnjim satima.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here