U Prokuplju održano takmičenje u ribolovu i spremanju riblje čorbe

0

U okviru sportskog dela proslave gradske slave Svetog Velikomučenika Prokopija održano je tradicionalno takmičenje u ribolovu u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca Bistro. Takmičenje na Keju na Toplici okupilo je dvadesetak seniora i isto toliko pionira koji su prikazali svoje ribolovačko umeće. Cilj takmičenja kao i svake godine je pre svega druženje i izlazak u prirodu. Najbolji kod seniora bio je Miloš Jovanović dok je kod pionira pobedio Uroš Milovanović.

„Izuzetno sam zadovoljan brojem učesnika na takmičenju u ribolovu po teškim vremenskim uslovima. Nastavili smo organizaciju ovog takmičenja u čast gradske slave i trudićemo se da tako bude i narednih godina“, rekao je Srđan Radosavljević predsednik Udruženja sportskih ribolovaca Bistro.

U popodnevnim časovima održano je sada već tradicionalno takmičenje u spremanju riblje čorbe u organizaciji Udruženja „Bistro“, uz saradnju sa Gradom Prokupljem. Ovogodišnja manifestacija organizovana je na pijaci na carini, a takmičenje je bilo u drugom planu jer je cilj ove akcije, okupljanje i druženje.

„Devetu godinu za redom kako organizujemo takmičenje u spremanju riblje čorbe u okviru slavskih svečanosti i prezadovoljni smo kako sve protiče. Svake godine je sve bolje i bolje i masovnije. Danas se takmiči 15 ekipa, dok su dve van konkurencije. Odlučili smo kao i prošle godine da ovo takmičenje bude revijalno, da nema pobednika i svi koji su učestvovali budu pobednici“, zaključio je Radosavljević.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime