U susret 8. martu održano čarobno veče damama na dar uz note i emocije soliste Miloša Radovića

0

U susret Međunarodnom danu žena, u ponedeljak 4. marta 2024. godine u prelepom ambijentu novog Bioskopa po prvi put odražno je nezaboravno muzičko veče najvećih evergrin, starogradksih i tradiocionalnih hitova u izvođenju soliste Miloša Radovića.

Prisutne dame, sugrađanke, majke i bake, divne devojke, srdačno je pozdravio predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić, čestitajući im nastupajući praznik, sa željom da i u naredom periodu budu vredne, hrabre i zdrave.

„Srdačno vas pozdravljam i pozivam da uživate večeras u ovom prelepom ambijentu i muzičkom programu, koji smo pripremili samo za vas. Vi ste snaga našeg društva, našeg napretka, stub porodice, a porodica je stub naše društvene zajednice“, rekao je predsednik Čarapić.

Međunarodni dan žena, obeležava se svuda u svetu i budi svest o položaju žena u društvu, njihovoj istorijskoj borbi protiv diskriminacije, želje za ravnopravnošću i životnim pravima. U prelepom ambijentu novog Bioskopa po prvi put dame su uživale u notama i nezaboravnim evergrin hitovima Dragana Stojnića, Lea Martina, Bobe Stefanovića, Arsena Dedića, Kemala Montena, Zvonka Bogdana.

Miloš Radović je profesor muzike, solista RTS-a. On je čuvar tradicije muzičkog blaga. Održao je preko 400 koncerata u zemlji i inostranstvu. Nastupa kao solista uz pratnju klavira, tamburaškog orkestra i ansambla. Svojim sjajnim i nesvakidašnjim glasom prisutne je vodio u svet ljubavi probudivši u njima najtananija i najlepša osećanja pretvarajući ih u bljesak istine na sceni.

“Koncert za dušu”, organizovale su Opština Kuršumlija i Turistička organizacija opštine Kuršumlija, sa prijateljima koji su se potrudili da muzičko veče izgleda posebno i čarobno.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime