Ubica nevenčane supruge na psihijatrijskom posmatranju

0

Ljubiša Vasić (26), koji je osumnjičen za ubistvo nevenčane supruge Zlate Nikolić (23) iz Kruševca biće na psihijatrijskom posmatranju, a veštaćenje će se po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, sprovesti u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Zločin se dogodio u noći između 18. i 19. februara u porodičnoj kući Zlate Nikolić u kruševačkom naselju Marko Orlović .

Prema rezultatima obdukcije, nasilna smrt Zlate Nikolić nastupila je usled ugušenja izazvanog stezanjem vrata i zapušenjem nosa i usta. Istraga je još u toku, a osumnjičenom Ljubiši Vasiću je produžen pritvor.

On je, kao i što smo odmah posle ubistva pisali, na zidu iznad kreveta žrtve ostavio poruku ,,Ubio sam kurvu,,., a potom je prema kazivanju članova njegove porodice u dvorišu kuće svojih roditelja hteo da se obesi.

Nevenčani supružnici Zlata i Ljubiša su, inače, osam godina živeli zajedno, imaju dvogodišnjeg sina, a svojevremeno su izgubili dve ćerke.

Zlata je volela da peva i izlazi iz kuće, a Ljubiša se bavio kriminalom, pa je osuđivan zbog teških krađa i nasilničkog ponašanja.

Prema saznanjima istrage, on je upravo iz zatvora, po svom smišljenom ,,scenariju,, istoga dana došao kod nevenčane supruge Zlate i preko noći na spavanju ugušio je.

Preti mu nova robija od najmanje 10 do najviše 40 godina zatvora.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime