Ubici Kruševljanina određen pritvor

0

Crnogorski državljanin Mladen Bulatović (34) iz Podgorice , koji je u Policijskoj upravi Kruševca prijavljen kao stranac sa boravištem u kruševačkom naselju Malo Golovode, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu za ubistvo i sudija za prethodni popstupak odredila mu je pritvor od mesec dana.

On se sumnjiči da je u petak veče, 8. maja, nešto posle 20 časova u kući Gorana Pavlovića u Ulici Kalenićkoj br 11 , gde je stanovao pod kiriju, izbo nožem Kruševljanina Aleksandra Stojkovioća (41) iz naselja Veliko Golovode.

U Višem javnom tužilaštvu potvrđeno nam je da je osumnjičeni priznao da je svog druga posle rasprave zbog ranijih razmirica ubo nožem u predelu stomaka. Ali, slučaj policiji nije on prijavio, kako se u početku pričalo, već njegov gazda kod koga je stanovao.

Momci su se upoznali u Kafiću “Karat” gde je Bulatović ranije radio na obezbeđenju. Tu je Stojković dolazio i često pio. Po svemu sudeći razmirice su odatle počele ,navodi naš izbor blizak Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Istrazi još nije poznato da su se dvojica momaka u sukobu od ranije nalazili u jednoj kući kod majke i ćerke, obojica se čudeći “šta će ovaj drugi traži ovde”, kako je obavešten komšiluk iz Malog Golovoda. Zbog toga su se i ranije tukli . Po svemu sudeći, ni jedan od njih dvojice nije znao na koga je ovaj drugi “bacio oko” na majku ili ćerku.

Za pokojnog Aleksandra Stojkovića iz Velikog Golovoda komšije su nam potvrdile da je bio problematičan momak, pio je i izazivao kavgu. Zbog troga ga je i deda Stanko napustio pa je kuća ostala prazna.

Bilo kako, istraga ima i dodatni motiv za utvrđivanje uzroka zbog čega je Mladen Bulatović potegao nož i drugu Aleksandru Stojkoviću , koga je upoznao u kafiću, zadao dva uboda u stomak, zbog čega je ovaj iskrvario i u kruševačkoj bolnici preminuo.

Više o ovom ubistvu u Kruševcu možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime