Ubici u Kruševcu određen pritvor

0

Slavko Muljić (40) iz kruševačkog naselja Prnjavor koji se sumnjiči za svirepo ubistvo, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i sudija za prethodni postupak mu je posle višečasovnog saslušanja odredila pritvor.

On je priznao da je kritične noći u subotu ujutro posle pijanke sa društvom u susednoj i u kući pokojnog Bobana, tukao Slobodana Anđelkovića (56), ali ga je navodno napustio dok je ovaj “još bio živ”.

Dosadašnja istraga je pokazala da je glava Slobodana Anđelkovića smrskana sa više udaraca tupim predmetom, najverovatnije nogarom od stolice.

Odmah po određivanju pritvora osumnjičenom za ubistvo, naložena je i istraga, koja će pokazati ko je sve te noći učestvovao u pijanki u kući broj 111 u Prnjavoru, vlasnika Slobodana Anđelkovića i, zbog čega je ovaj čovek potom ubijen.

Slobodan Anđelković je trebao da bude sahranjen u nedelju, ali nikoga nije bilo da preuzme njegovo telo sa obdukcije u kruševačkoj bolnici. Tek danas, u organizaciji Mesne zajednice Mudrakovac i daljih rođaka, sahranjen je na tamošljem groblju, gde počivaju njegov otac i majka i brat, koji pre 25 godina poginuo u Švajcarskoj.

Nesrećnog čoveka, koji je živeo sam i sebe izdržavao od usluga za rezanje drva, ispratila je u tišini kolona komšija iz Prnjavora. Iza njega je ostalo dvoje dece sa smetnjama u razvoju smeštenaih u nekoj ustanovi u Beogradu, kao i dvoje dece u hraniteljskim porodicama i jedna ćerka koja živi sa majkom u kruševačkom selu Kobilje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime