Učenici Poljoprivredne škole u Vrnjačkoj Banji

0

Učenici Srednje poljoprivredne škole pekarskog smera juče su boravili u Vrnjačkoj Banji, gde su bili gosti Srednje ugostiteljsko-turističke škole.

– Ova poseta je ostvarena u okviru blok -nastave, a sa ciljem da se učenici upoznaju sa nekim drugačijim metodama rada. Namera nam je bila da učenici vide kako timski rad, dobra organizacija i kreativnost daju odlične rezultate. Ova škola je dobitnik Svetosavske nagrade za 2014. godinu, i inače su učesnici mnogobrojnih takmičenja, gde ostvaruju zapažene rezultate i uspehe. Naš cilj, konkretno, bio je da ovom posetom obogatimo i našu nastavu. Oduševljeni smo prijemom, gostoprimstvom i ljubaznošću domaćina, a posebno nam je drago da su učenici mogli da vide jednu izuzetno opremljenu školu, rekla je profesorka Slađana Radonjić, koja predaje prehrambenu grupu predmeta u prokupačkoj Poljoprivrednoj školi.

Pored profesorke Radonjić na ovom edukativnom izletu bio je i profesor Zoran Milenković. Njih dvoje su sa učenicima prve i druge godine obrazovnog profila Pekar bili predstavnici Poljoprivredne škole “Radoš Jovanović Selja”. Obe škole su izrazile zadovoljstvo zbog ove posete i nadaju se da je ovo samo početak jedne duge i uspešne saradnje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime