Učenička kompanija “Orange” osvojila treće mesto u Nišu

0

Učenička kompanija “Orange” kuršumlijske Gimnazije osvojila je treće mesto na regionalnom takmičenju u Nišu u konkurenciji 30 učeničkih kompanija i tako se plasirali za Nacionalno takmičenje.

– Tokom takmičenja imali smo prodaju i ocenjivanje od strane žirija..Ocene žirija su bile odlične kao i komentari mnogobrojnih ljudi . Uspele smo da dokažemo da treba da idemo dalje . Bilo je osam kompanija iz Kuršumlije , a mi smo osvojile treće mesto i tako osigurale ucesce na Nacionalnom takmičenju najboljih učenickih kompanija koje će se održati 17. 18. i 19. maja u Beogradu . Pre toga nas očekuje još mnogo izazova među kojim je Nacionalno takmičenje iz Socijalnog preduzetnista koje se održava početkom aprila. Zadovoljne smo i idemo u nove pobede, kazalaje Dijana Gajić.

Takmičenje se održalo u Nišu 11 marta. Čak 30 učeničkih kompanija borilo se za mesto u nacionalnom finalu i plasman na evropsko takmičenje.

Ovu, najuspešniju učeničku kompaniju iz Kuršumlije pored Dijane Gajić, čine i Ivana Ivić (18), Sandra Janićijević (18) i Milena Kragović (18).

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime