Učiteljice iz Prokuplja napravile interaktivnu knjigu

0
Foto: Jelena Babić, privatna arhiva

U svetu ima mnogo ljudi koji su slični po nečemu. Kažu slični se lako pronalaze, a u našem neposrednom okruženju ima i te kako. Naime, učiteljice iz našeg grada, iz dve različite škole, Ljiljana Sokolović i Jelena Babić, imaju izuzetnu saradnju koja traje već par godina.
Ova sradnja počela je slučajno projektom „Noć sa Andersenom“, a danas posle mnogo projekata i saradnji ove dve učiteljice realizuju i sopstveni projekat, prvenac „Igra“ na koji su izuzetno ponosne. Upravo saradnja ove dve učiteljice bila je motiv za interaktivnu knjigu kojom su konkurisale u takmičarskom delu Treće regionalne konferencije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije koja se u periodu od 31.oktobra do 2. novembra odigrala u Beogradu, a sakupila je najeminentnije prosvetne radnike iz šest bivših jugoslovenskih republika.

Kako je njihov rad ušao u 40 najboljih, a na kraju i dobio pohvalnicu za najsadržajniji, time su dobile još jedan dokaz da je ono što rade, zaista, ono pravo.

Da se podsetimo samo da su i Ljiljana i Jelena članovi ove Asocijacije od prošle godine.
Osnivači ove Asocijacije su Željana Radojičić Lukić iz Srbije i Vesela Bogdanovik iz Makedonije finalistkinje izbora za najbolje nastavnike sveta.

Zahvalne smo što je asocijacija prepoznala naš rad, kreativnost i profesionalnost i potrudićemo se da i u buduće idemo u istom smeru – da profesiju nastavnika vratimo na ono mesto koje joj i pripada.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime