UEST organizovao Školu skijanja na Staroj planini

0
Foto: Udruženje ekstremnih sportova Toplice

Udruženje ekstremnih sportova Toplice organizovalo je  školu skijanja na Staroj planini proteklog vikenda. Ovo je treća godina kako UEST ima polaznike ove škole, a instruktor je bio predsednik udruženja Saša Miljković.

Polaznici vikend škole skijanja bili su članovi udruženja, a zanimljivo je da su u većem broju bile žene, kao i to da su mnogi po prvi put stali na skije.

– Izgleda da su žene veći ekstremisti, jer nas je bilo više nego muškaraca. Mi smo iznenađene koliko smo brzo savladale osnovne veštine i sve to zahvaljujući predsedniku Udruženja Saši Miljkoviću, koji nam je na nesebičan način prenio svoje znanje. Preporučujemo svima koji bi voleli da skijaju, a još se nisu usudili da se jave u Udruženje. Za jedan dan je moguće naučiti onoliko koliko je dovoljno da se osete ćari ovog sporta i uživa u svakom novom spustu. – rekle su članice udruženja Žaklina Nešković i Tanja Blagojević iz Prokuplja.

Pored Prokupčanki skijale su i Sandra Stojanović iz Niša i Maja Radovanić iz Berana, članica Paraglajding kluba “Naša krila”.

Kao veliki zaljubljenik u skijaški sport, Miljković je najavio još termina za odlazak na Staru planinu. Za sve informacije možete pisati u inboks zvanične fejsbuk stranice Udruženja.

Foto: Udruženje ekstremnih sportova Toplice

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime