Uhapšen pljačkaš kuršumlijskih prodavnica

0

Pripadnici kuršumlijske policije uhapsili su Aleksandra Z. (23) iz Prokuplja i protiv njega podneli krivičnu prijavu za obijanje i pljačku više prodavnica u Kuršumliji, saznaju Top Novosti nezvanično iz izvora policije.

Nedugo nakon što su početkom ovog meseca meseca tri prodavnice opljačkane u Kuršumliji, pripadnici kuršumlijske policije veoma brzo su identifikovali tri lica odgovorna za seriju obijanja i pljački kuršumlijiskih trgovinskih radnji.

Identifikovani pljačkaši su bili u bekstvu i tek nedavno je jedan od njih, Aleksandar Z. pronađen i priveden. On je, kako Top Novosti saznaju priznao da je sa još dvojicom pomagača početkom ovog meseca opljačkao tri trgovinske radnje i jednu trafiku u Kuršumliji.

Za preostalom dvojicom lopova koji se terete za seriju pljački kuršumlijskih prodavnica policija će raspisati poternici i očekuje se da će oni uskoro biti uhapšeni.

Prethodno je policija u Kuršumliji efikasnom akcijom rasvetlila i pljačku trgovinske radnje u kuršumlijskom naselju Rasadnik i tom priliko uhapsila pet lica o čemu više možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime