Uhapšen prevarant iz Vrnjačke Banje

1

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kraljeva i Kruševca, rasvetljeno je sedam krivičnih dela prevare izvršenih na području Vrnjačke Banje i Aleksandrovca.

Policija je danas u Vrnjačkoj Banji uhapsila S. P. (61 )zbog sumnje da je prevario sedam lica i nezakonito prisvojila tri miliona dinara.

Sumnja se da je on od aprila ove godine prevarom doveo u zabludu sedam osoba iz Kraljeva, Aleksandrovca i Beograda da mu pozajme ili daju novac radi pribavljanja radne dozvole i vize za rad u Švajcarskoj.

Na taj način pribavio je protivpravnu imovinsku korist od oko tri miliona dinara, potvrdila je policija.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Kraljevu, na predlog tužioca, odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Policijske uprave Kraljevo i Kruševac pozivaju oštećene koji prepoznaju kao osumnjičenog S.P. na fotografiji da neposredno ili na brojeve telefona 364-128 i 364-116, pozivni 036 prijave ova krivična dela.

1 KOMENTAR

  1. Ovaj Prevarant S.P je jako poznat kao najveci prevarant u istoriji Covecanstva on je rodom okolina prokuplja na taj isti nacin je ojadio dosta Prokupcana a cak i po Svajcarsku celom Srbijom molim da objavite njegove slike na svim Televizijama I novina tako da ostali ojadjeni narod moze da zna gde dase javi posto on kad napravi veliku prevaru odma se prebaci na drugo mesto i ceo zivot tako radio

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime