Uhapšeni Albanaci zbog pljačke u Kuršumliji

11

Pripadnici kuršumlijske policije uhapsili su četvoricu Albanaca sa teritorije Kosova i Metohije koji se sumnjiče da su obili magacin u privatnom vlasništvu u Kuršumliji i tom prilikom odneli 3000 evra i 2000 dinara, saznaju Top Novosti nezvanično iz izvora policije.

Privedeni Albanci, njih četvorica, za sada se, kako nezvanično saznajemo, brane ćutanjem jer navodno ne govore srpski jezik.

Policija ih sumnjiči da su pre dve večeri obili privatni magacin u jednom od kuršumlijskih naselja i tom prilikom prisvojili 3000 evra i 2000 dinara.

Oni su kako saznajemo pre nekoliko dana došli autom preko administrativnog prelaza Merdare koji je od Kuršumlije udaljen dvadesetak kilometara, što ukazuje da su na području kuršumlijske opštine boravili i ranije i da su osmatrali potencijalne mete za pljačku.

U policiji sumnjaju da su privedeni deo organizovane kriminalne grupe koja je organizovala pljačke ne samo na području kuršumlijske opštine, već i širom centralne Srbije što dalji tok istrage treba da pokaže.

11 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime