Ujak i sestrić poginuli pod točkove kamiona

1

U saobraćajnoj nesreći koja se protekle noći dogodila u Blacu poginuli su ujak i sestrić, Dejan Simidžić (41) iz blačkog sela Draguša i Nikola Nikolić (21) iz Međuhane kod Blaca kada je na njih naleteo kamion dok su se oni uključivali na put u ulici Karađorđevoj automobilom marke “mazda karavan”.

Kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona sa prikolicom sjeničkih registarstih tablica je najverovatnije zaspao za volanom i protekle noći oko jedan sat iza ponoći udario u “mazdu” koja je, usled siline udara udarila u drugi objekat tako što je kamion vukao automobil stotinak metara van puta.

U putničkom vozilu na licu mesta poginuli su ujak i sestrić, Dejan Simidžić i Nikola Nikolić, a koliko je stravičan bio sudar možete videti na fotografijama OVDE

Inače, tragično stradali Dejan Simidžić je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, i bio je profesionalni vozač kamiona, a njegov sestrić Nikola Nikolić je po zanimanju bio bagerista.

Policija je prethodno saopštila da je vozaču teretnog vozila određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime