Ulična rasveta postavljena i na magistralnom putu u Štulcu

0

Kroz selo Štulac od magistralnog puta Kraljevo -Kruševac prema susednom naseljenom mestu Dublje, pre 20 godina postavljena je ulična rasveta,tako da je rešen problem posebno za pešake koji tuda noću svakodnevno prolaze.

– Ovo je samo jedna od niza sprovedenih aktivnosti u našem selu,nedavno je otvoren Dečiji vrtić na spratu Osnovne škole, na školskom dvorištu je postavljena nova ograda, posle jedne ipo decenije pokrenuli smo ponovo fudbalski klub “Mladost 1981″. Uradićemo uličnu rasvetu i prema fudbalskom igralištu na kome se na utakmicama stalno povećava broj gledalaca. Imamo izuzetno dobru saradnju sa opštinom Vrnjačka Banja pa ćemo realizovati još neke od planova. Tokom ovog meseca krpljeni su rupe na putevima, očistićemo zapuštene kanale, a ako bude sredstava nasipaćemo atarske puteve i puteve koji nisu još asfaltirani. Dogovorili smo se sa opštinskim vlastima da pored pešačke staze u dužini od jednog kilometra koja je postavljena duž Vrnjačke reke, isto tako postavimo pešačku stazu sve do Popinske reke u idućoj godini. Možemo se pohvaliti pozitivnim prirodnim priraštajem i učinićemo sve da naši meštani imaju još kvalitetniji i moderniji život a posebno ćemo insistirati na većem zapošljavanju mladih u našem selu”, rekao nam je Saša Stojanović predsednik MZ Štulac.

Ulična rasveta nije bila postavljena do skoro na samom magistralnom putu prema Trsteniku i Vrnjačkoj Banji, pa je bilo nezgodno i nepregledno ići tim putem. Sada su osvetljena sva autobuska stajališta uz magistralu i tako je rešen višegodišnji problem, saznali smo od Saše Stojanovića predsednika MZ Štulac.

(Autor: Dragan Ivanović)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime