Uređena i Stražavačka ulica

1
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Nakon izgrađene vodovodne i kanalizacione mreže, Opština je izdvojila sredstva i za uređenje Stražavačke ulice, koja se nalazi u Đurevačkom naselju i vodi prema Stražavačkom groblju, saopštava Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje.

Urađena je kompletna mašinska obrada zemljane podloge nakon izgrađene kanalizacione mreže.

– Radovi na uređenju ulice nastavljeni su nasipanjem i valjanjem ulice u dužini od 400 metara, za koju je upotrebljeno oko 275 kubika materijala. Ovo je još jedna ulica uređena u velikoj akciji koju sprovodi lokalna samouprava u cilju obezbeđivanja boljih uslova za život građana opštine Prokuplje – rekao je član Opštinskog veća Vladimir Pešić.

U nastavku Stražavačke ulice je nedavno asfaltirana Vidovdanska ulica u dužini od 345 metara, za čiju je izgradnju izdvojeno 6,8 miliona dinara.

1 KOMENTAR

  1. Vest bi trebalo da glasi-“Nakon izgradjene vodovodne i kanalizacione mreže,opština je iz budžeta,KOJI PUNE PORESKI OBVEZNICI,odvojila sredstva…….Znači to su pare nas gradjana,koje te fukare prvo rasporede za svoje ogromne plate, a ono što ostane bace nama kao “psu u sindžiru” da zamažu oči prostom narodu…

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime