Uskoro se otvara Kuršumlijska Banja

4

U video reportaži Top Novosti, možete pogledati kako sada izgleda Kuršumlijska Banja nakon tri godine izgradnje. Možete saznati od Radovana Raičevića, generalnog direktora AD “Planinka” sa kojim smo razgovarali, šta je sve sagrađeno u ovom banjskom lečilištu, koliko je velika investicija i koliko radnika će biti uposleno već do kraja ove godine kada je planirano otvaranje Kuršumlijske Banje.

4 KOMENTARA

  1. Od temelja, tokom gradnje i nakon prve rekonstrukcije vodio sam stručni nadzor na mašinskim instalacijama a više puta bio sam i gost… Nostalgija… Drago mi je što je Banja dobila još lepši hotel. Ponosan sam što sam bio deo ekipe koja je realizovala ovaj projekat!…

  2. Lepo je što se banja konačno otvara. Ako ne računamo vreme kad je Žubor otvoren, u vreme društvene svojine, Kuršumlijska Banja nikada nije imala pravu priliku za razvoj. Zato je ovaj početak veoma važan. Šteta što je nestala zgrada Hotele Jugoslavija, kao i što su potpuno oronule stare zgrade nekadašnjih stanovnika banje. Banja skoro da više i nema starih zgrada koje će biti nekakav dokaz postojanja u prošlosti. Nadam se da će vremenom u banju doći i drugi koji ovde žele da grade i da se oprobaju u turističkom poslu. Svako dobro!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime