Uspeh prokupačke škole fudbala

0

Minulog vikenda Škola fudbala TSC učestvovala je na međunarodnom turniru u Zaječeru gde je zabeležila odlične rezultate. Selekcija 2009 osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju bez poraza i primljenog gola a Tiajni Popović dodeljena je nagrada za najboljeg igrača turnira.

Pod vodstvom trenera Dejana Stojanovića i Aleksandra Pantića i ostale selekcije ostvarile su zapažene rezultate. Selekcija 2007 osvojila je treće mesto kao i generacija 2010 koja je u polufinalu izgubila od Crvene Zvezde.

– Na turniru su učestvovale ekipe iz Bugarske kao i Zvezda, Partizan, Radnik iz Surdulice, Timok i mnoge škole fudbala.Organizacija turnira bila je odlična a kvalitet ekipa na visokom novou. Naša deca su reprezentovala grad na pravi način i drago mi je što se pokazalo da možemo da igramo i protiv najačih ekipa, rekao je Dejan Stojanović trener škole fudbala TSC.

Škola fudbala TSC u sredu proslavlja jubilej 10 godina postojanja i uspešnog rada. Tom prilikom na stadionu Topličanina od 15:30 časova okupiće se deca koja su prošla školu a biće i odigrane revijalne utakmice prvo ženskih ekipa, nakon toga petlića i pionira i na kraju kadeta i omladinaca. Planirano je da se izlaznoj generaciji koja napušta školu fudbala dodele zahvalnice.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime