Uspeh prokupačkog gimnastičara

0

Na takmičenju u uličnoj gimnastici Street workout Loznica, održanom ovog vikenda, Prokupčanin Nikola Radojević je osvojio 4. mesto.

On se takmičio u dve discipline: takmičenje u propadanju sa dodatnih 48 kilograma i zgibovi sa dodatnih 32 kg. U obe discipline Nikola je osvojio 4. mesto i tako se svojim veštinana izdvojio među 50 takmičara iz cele Srbije.

– Iako svaki put može bolje, svi smo izuzetno ponosni i zadovoljni ovim Nikolinim plasmanom, posebno što je ovo tek drugo takmičenje na kom učestvuje posle dvogodisnje pauze u treningu,  rekao je predsednik Udruženja ekstremnih sportova Toplice Saša Miljkovć.

On je dodao još i da je takmičenje u Loznici bilo odlična uvertira za takmičenje koje organuzuje UEST 23. jula u Prokuplju.

– Svi takmičari sirom Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije sa oduševljenjem očekuju naše takmičenje, a pripreme su u najvećem jeku. Biće to prava atrakcija za celo Prokuplje,  kaže Miljković.

Inače, u UEST-u se ovih dana, pored priprema za prvo takmičenje ekstremnih spotova u Toplici, vredno radi i  na uređenju prvog paraglajding poletišta u okrugu. Svečano otvaranje najavljuju za desetak dana, jer kako kažu, pored dobrog poletišta za letenje je potreban i pogodan vetar.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime