Uspešno poslovanje Kulturno obrazovnog centra “Toplica”

0

Кulturno obrazovni centar „Toplica“  je u prvih pet meseci poslovne 2018. godine imao ostvarenje planiranih sopstvenih sredstava na ime sprovedenih obuka za stručno osposobljavanje lica za razna zanimanja. Кako sve ide po planu, ustanova  na računu ima dovoljno sredstava  za planirano uređenje dvorišta i pomoćnog objekta koje se nalazi u samom centru grada, navode u ovoj ustanovi.

Ova ustanova je napredovala u svakom pogledu i po pitanju uslova rada i organizacije u poslovanju i proteklih par godina.

U prethodnom periodu je odrađena sanacija objekta upravne zgrade, krova limarije, fasade, odrađena je nova ograda i kapija, i ove godine se nastavlja sa radovima na kompletnom uređenju čime će ustanova dobiti potpuno novi izgled.

Pored radova na objektu ustanova je obnovila i  kancelarijsku opremu i invetar, tako da je i unutrašnjost objekta potpuno uređena.

Ove godine pored  uređenja dvorišta i pomoćnog objekta plan je i postepeno opremanje pjedinih radionica gde će se vršiti stručna obuka/sticanje stručnih kvalifikacija za određena zanimanja. Кrenuli smo sa nabavkom mašine za šivenje ovog meseca , a već od narednog meseca planiramo  sprovođenje obuke za Šivača odeće sa promotivnom cenom tokom celog meseca, gde će lica koja budu pohađala navedenu obuku nakon završetka dobiti Sertifikat o stručnoj osposobljenosti i moći da rade kako samostalno tako i kod privatnog poslodavca.

Sve informacije se mogu dobiti u prostorijama ustanove, Кnez Mihajlova 55 , putem telefona  027/321-113 i el.pošte:  [email protected]

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime