Uspešno završen projekat „Radionice osnova programiranja”

0

Projekat “Radionice osnova programiranja” koji sprovodi kancelarija za mlade opštine Kuršumlija, a finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije je uspešno priveden kraju u nedelju, 26. novembra.

Predavači koji su imali za zadatak da polaznike radionica upoznaju sa osnovnim konceptima JAVA programskog jezika, zaključuju da su radionice privedene kraju na veoma uspešan način.

Polaznici su bili motivisani za rad, te su sve zadatke koje bi predavači stavljali pred njih, izvršavali uspešno.

Kao rezultat projekta “Radionice osnova programiranja” možemo zaključiti da su polaznici opismenjeni programerski, te da svaki od njih ima veoma dobru osnovu da nastavi sa radom iz pomenute oblasti, da li na fakultetu ili samostalno.

Ovakav vid edukacije do sada nije viđen u našoj opštini, a Kancelarija za mlade opštine Kuršumlija i predavači su voljni da,ukoliko se za to stvore uslovi, nastave sa istim. Predmet radionica moze biti isti, ili neki drugi sadržaj iz oblasti informacionih sistema i tehnologija.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način dobrineli da se projekat uspešno privede kraju, specifično Gimnaziji u Kuršumliji i Ekonomsko-Tehničkoj školi, u čijim se prostorijama nastava i odigravala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime