Utakmica visokog rizika: Partizan za titulu, Napredak za opstanak

0

U Kruševcu se vrše užurbane pripreme za sutrašnju fudbalsku utakmicu izmedju Partizana i Napretka, koja je proglašena utakmicom visokog rizika. Kad se jutros pročulo da je za ovu utakmicu štampano samo 9.500 karata, pred blagajnama Stadiona ,,Mladost,, počeli su da se stvaraju redovi.

Karte se prodaju po cenama: sever 200 dinara, jug 400 dinara, istok 400 dinara, zapad I – 500 dinara i zapad II – 600 dinara. Oni koji imaju sezonsku kartu za jug, moći će da uđu na severnu tribinu, naravno, ukoliko to žele.

– Očekujemo da navijači sa strane naprave gužve na dan susreta, što je negde i prirodno. Utakmica je proglašena mečom visokog rizika, što znači da će ulaznice biti moguće kupiti samo uz ličnu kartu, a jedno lice može da kupi najviše četiri karte. Deca do 14 godina mogu ući samo u pratnji roditelja, rekao je direktor kluba Napredak Vladimir Arsić.

Direktor kluba zamolio je navijače koji parkiraju svoje automobile na parkingu stadiona da svoja vozila uklone na dan odigravanja meča, jer će u suprotnom MUP morati da reaguje i da ih pomeri. Ovo se, naravno, preporučuje i zbog bezbednosti samih automobila.

Oba tima, gostujući i domaći najavili su dobru igru u Kruševcu, jer Partizan igra za pobedu, a Napredak za opstanak. Međutim, malo je u Kruševcu onih ljubitelja fudbala koji veruju da bi Partizan u 28. kolu Jelen Superlige Srbije mogao dobro isprašiti Napredak, jer je njemu dovoljan i bod za pobedu. Čak je više onih koji su skloni verovanju da će ,,uticaj finansijera Napretka Marka Miškovića kod vođa Partizana biti toliko jak,, da će Napredak u ovoj utakmici dobiti preko potrebne bodove da bi izdržao u borbi za opstanak. Hoće reći, da ,, Partizanu u Kruševcu ne trebaju bodovi, već će Napredak uzeti sav plen,,?!.

Bilo kako, utakmica će početi u 18 časova. Šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić pozvao je da na Stadion dođu samo iskreni navijači Napretka , a da li će se na kraju oriti himna Crno – belih ili Jakuza ostaje da se vidi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime