Utovarivač zamenio sanitetsko vozilo

1

Radnici kuršumlijskog komunalnog preduzeća juče su do Doma zdravlja u Kuršumliji utovarivačem dopremili Milenu Vukajlović iz sela Kosmača pošto sanitetsko vozilo nije uspelo da se probije kroz smetove do njene kuće.

Nakon čišćenja putnog pravca ka selu Kosmača, u JPKD Toplica je stigao zahtev iz Doma zdravlja za hitnu intervenciju, gde se nalaže čišćenje puta ka Sokolovici zbog teškog zdravstvenog stanja pacijentkinje Milene Vukajlović.

Vozilo JPKD Toplica se nakon obavljenog posla uputilo ka tom putnom pravcu gde je jedva uspeo da se probije do kuće pomenute pacijentkinje, gde je došlo do jednog malog problema..

– Pošto kao i svi dobri i pošteni ljudi sa sela, nije htela da napusti svoj dom dok ne sredi sve poslove koje ima po kući, a shodno svom teškom zdravstvenom stanju, ja sam joj pritekao u pomoć. Nakon cepanja drva za ogrev i vraćanja živine na svoja odredišta, zbog nemogućnosti prilaza sanitetskog vozila, morao sam da pacijentkinju prevezem do bolnice u mašini za čišćenje snega, gde je pacijentkinja kasnije zbrinuta, kaže vozač Ivan Maksimović.

Još jednom molimo stanovnike okolnih sela da razumeju trenutnu situaciju koja nas je zadesila zbog teških vremenskih prilika, i da se maksimalno trudimo da u što kraćem roku, sve okolne puteve učinimo prohodnim, navode u kuršumlijskom komunalnom preduzeću

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime