Uživo rezultati izbora u Kuršumliji: SNS u Kuršumliji ubedljivo pobedio

0

Na osnovu obrađenih 98% glasova u Kuršumliji, SNS ima 14 odborničkih mandata, DSS-DVERI 3, SPS 3, Nova Srbija 2, DS 1, SRS 1 i Gvozdeni puk 1 odbornički mandata, podaci su izbornog štaba SNS Kuršumlija. Kuršumlijska skupština ima 25 odbornika, što znači da će SNS imati apsolutnu većinu.

22 : 00 – Prema podacima izbornog štaba SNS Kuršumlija, sa obrađenih 80 % glasova, SNS je osvojio 15 mandata i apsolutnu većinu u lokalnom parlamentu. Tri mandata DSS-DVERI, po 2 odbornika SPS,  DS i SRS, a jedan mandat Gvozdeni puk.

21: 30 – Sa obrađenih 50% glasova, SNS je osvojio 52%, DS-DVERI 11%, SPS 8%, DS 6% i SRS 5%, podaci su izbornog štaba SNS Kuršumlija.

21: 20 – Prema još uvek nezvaničnim informacijama iz izbornih štabova političkih stranaka u Kuršumliji, na lokalnim izborima u ovom gradu najveći broj glasova osvojila je Srpska napredna stranka koja je osvojila više od 50 posto glasova, saznaju Top Novosti nezvanično.

Radi se još uvek o malom uzorku, ali je kako saznajemo trend takav da će izborna lista “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje” u Kuršumliji osvojiti apsolutnu vlast.

U izbornom štabu SNS-a u kuršumlijskom naselju Rasadnik prebrojavaju se glasovi i prisutan je veliki broj članova i simpatizera.

izbori-sns-stab

22 : 00 – Iz izbornog štaba Srpske radikalne stranke u Kuršumliji saopštavaju da sa 40 od 50 biračkih mesta, SRS je osvojio 540 glasova, ili ti oko 6%.

Pročitajte i kako su Top Novosti prognozirale rezultate izbore u Kuršumliji pre dva ipo meseca:  Favoriti i autsajderi na kuršumlijskim izborima

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here