00 i 01: Srećnu Novu godinu svim čitaocima Top Novosti želi redakcija. A na gradskom Trgu u centru Prokuplja, tačno u ponoć priređen je vatromet, a fotografije vatrometa možete pogledati na ovoj stranici Top Novosti koa i foto – reportažu sa dočeka:

nova-pk-9

nova-pk-8

23 i 25: U ponoć se očekuje tradicionalno vatromet i pozdravna čestitka predsednika Opštine Miroljuba Paunovića.

nova-pk-6

nova-pk-5

23 i 15: Na Trgu topličkih junaka u Prokuplju večeras je veselo. Najavljen koncert počeo je posle dvadeset minuta kašnjenja, ali je Don Vito bend vrlo brzo pokazao da ih je vredelo čekati. Koncert je otvoren baladom “Jesen u meni”, a onda su nastavili da se nižu hitovi domaće pop muzike.

nova-pk-4

nova-pk-1

23 : 00: U ovom trenutku, sat vremena do ponoći, na Trgu vlada izuzetno pozitivno raspoloženje kome, pored izvanredne muzike, mnogo doprinosi i grejana rakija. Prokupčani se pored grejane rakije mogu poslužiti i vrućim čajem, kobasicom sa roštilja i toplim pecivom.

nova-pk-2

nova-pk-3

21 i 27: Počeo je koncert “Don Vito benda” koji su pozdravili okupljene i koncert otvorili pesmom “Jesen u meni”.

Na trgu Topličkih junaka u centru Prokuplja okupljen je veliki broj građana koji u veselom raspoloženju prate koncert prokupačkog benda.

nova-prokuplje-1

21 i 15: Svakog trenutka na Trgu u centru Prokuplja treba da počne koncert “Don Vito benda” čime će i zvanično započeti proslava Srpske nove godine.

Kako javlja dopisnik Top Novosti sa lica mesta iz Prokuplja, Prokupčani se još uvek okupljaju i sa razglasa odjekuje muzika.

Organizator dočeka Pravoslavne nove godine je Opština Prokuplje.

Tradicionalno, u ponoć Srpska nova godina u Prokuplju biće dočekana uz veliki vatromet.

A o tome: “Kad Prokupčani čekaju Srpsku novu godinu”,pročitajte OVDE

 

2 KOMENTARA

  1. Ala će da nas razveseli ovaj bend.
    Sa kompas da ste ga tražili ne bi bolji našli.
    Više publike ima da bude oko kazan nego pred binu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime