Vanbračnu suprugu ugušio jastukom na spavanju

0

Ljubiša V. (26) iz kruševačkog naselja Marko Orlović uhapšen je zbog teškog ubistva koje je počinio nad svojom vanbračnom suprugom Zlatom M. (23) u njenoj porodičnoj kući u Ulici Radeta Jašarevića broj 325. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu osumnjičenom je određeno zadržavanje.

Strava užasa dogodila se u prizemlju dvospratne kuće, vlasnice Lidije M. majke ubijene ćerke Zlate. Na mestu zločina okupio se veliki broj rodbine i prijatelja.

Žrtva zločina u kruševačkom naselju Marko Orlović
Žrtva zločina u kruševačkom naselju Marko Orlović

– Evo, ovde je ubijena Zlata. Ovde su spavali. Taj Ljubiša, monstrum, koji je poznat policiji zbog kriminala počinjenog u Srbiji i Nemačkoj, ugušio je noćas na spavanju svoju vanbračnu suprugu, ovde na krevetu, u ovoj mračnoj sobi, jer svetlo ne radi . Evo, na zidu ostavio je poruku ,, ubio sam, k…,,. Potom je iskočio kroz ovaj prozor sobe i pobegao, priča nam jedan od najbližih rodjaka porodice Mitrović.

Ubica je iznad kreveta u kojem je spavao sa svojom vanbračnom suprugom ostavio poruku mastiljavom bojom: “ubio sam k… “.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je ubica svoju suprugu prvo gušio jastukom na nos i usta , a potom joj seo na lice i preko jastuka udarao svojim telom, sve dok ona više nije pokazivala znake života.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime