Vanredna situacija u opštini Prokuplje

2

Zbog povećanja nivoa vodostaja na reci Toplici, koji je u granicama  iznad  redovne odbrane od poplava proglašena je vanredna situacija u opštini Prokuplje.

 

Proglašavamo vanrednu situaciju na teritoriji opštine Prokuplje, počev od 8. novembra 2016. godine , u 15 časova. Ovom odlukom svi  subjekti zaduženi za postupanje u vanrednim situacijama stavljaju se  na raspolaganje Štabu za vanredne situacije, sa svim ljudskim i materijalnim resursima, radi zaštite stanovništva,  materijalnih dobara, infrastrukture i privatnih i privrednih objekata, saopštio je zamenik komandata Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Prokuplje, Miroljub Paunović.

Za sada ne postoje veći problemi, ali se u narednim satima očekuje porast vodostaja reke Toplice. Iz tog razloga  angažovane su sve nadležne službe, javna preduzeća, ustanove, sa svim  raspoloživim ljudskim resursima i mehanizacijom, kako bi bili spremni za delovanje u slučaju  eventualnih poplava.

A kako je jutros izgledalo u polavljenim područjima, pogledajte OVDE

2 KOMENTARA

  1. Katastrofa e da covek uhvati oni koje rade sta netreba a ne razmisljaju ljude sto im stete naprave poplave ja bi nekog obesíó kao kod nas u lukomiru prave sto ne treba a niko ne gleda dal ce voda danam napravi lom deca mi bolesna zagadjen bunar imali ko to da vidi ili nekog treba dase isprebija dabi razmisljao sta treba da rade

  2. GODINAMA SE OVAKVI PROBLEMI RESAVAJU SAMO NEZNAM KAKO SE PROKUPLJE UVEK ZABORAVI DA LI JE VISE NEGO OCIGLEDNO DA NA JUG SRBIJE SE NIKAD NIJE MISLILO I NASTAVLJA SE ISTO MOZDA SE CUDO DESI PA SE PROBLEM SAM RESI

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime