Vejavica i led u Kruševcu

0

Autobuski saobraćaj na području Kruševca i dalje se odvija otežano zbog snega i vejavice na putevima koji su delimično očišćeni.

U prigradskom saobraćaju Kruševca skraćene su linije za podjastrebačka sela. Na teritoriji kruševačke opštine autobusi kasne do 15 minuta, a na međugradskim linijama i do pola sata zbog stanja na putevima.

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović izjavio je da je na čišćenju snega na gradskim ulicama i trotoarima angažovana i privatna mehanizacija.

Vejavica dodatno stvara snežne nanose, ali situacija nije alarmantna, iako su učestali pozivi građana Komunalnoj policiji zbog snega na pojedinim ulicama i trotoarima.

Gradonačelnik je primetio da se ulice i trotoari, kao i putevi prema 101 naseljenom mestu non-stop čiste, ali su ljudi malo razmaženi, kao da ne mogu da prebrode jednu snežnu vejavicu, te da stanje nije vanredno.

Bilo kako, gradonačelnik je potvrdio da se brzo reaguje na svaki hitni poziv, te da čišenje snega ima prioritet na putu za vozila hitne pomoći koja stižu do svakog mesta.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime