Veliki uspeh kuršumlijske plesne grupe Ragnarok

0

Na Internacionalnom takmičenju u Vrnjačkoj Banji gde je učestvovalo 1500 plesača iz Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, plesna grupa Ragnarok Kids iz Kuršumlije je osvojila prvo mesto u konkurenciji od 4 formacije.

Solo igrači Anastasija Stevanović (1.  mesto), Danica Lepović (2. mesto) i Dunja Maksimović (5. mesto) postigle su visoke rezultate u hip-hop kategorijama.  Milica Delić se takmičila zajedno sa Anđelom Tomić i Dušicom Delić u  A kategoriji gde je nastupalo 19 igrača i stigla do finala.

Naša starija plesna grupa Ragnarok nastupala je u najjačoj (A) kategoriji u konkurenciji od 6 formacija i osvojili su četvrto mesto.

– Ovo je njihovo prvo takmičenje u najjačoj kategoriji i ponosni smo na naše Ragnarokere, jer nije bilo lako igrati u kategoriji gde su igrači sa dugogodišnjim iskustvom na internacionalnim, evropskim i svetskim takmičenjima. Za godinu dana smo osvojili četiri pehara na Internacionalnim takmičenjima, učestvovali na mnogim manifestacijama kako u Kuršumliji tako i u drugim gradovima. Danas je bio naporan dan, ali se vraćamo motivisani i jači za sledeće takmičenje, kažu u ovoj plesnoj grupi.

“Naš cilj nije ići tamo gde nema konkurencije, ovo je bio veliki izazov za njih i ponosne smo, jer su za godinu dana postigle neverovatan uspeh.Hvala Petru Dikiću, predsedniku Opštine Kuršumlija na omogućenom prevozu, direktorima osnovnih i srednjih škola Kuršumlije, roditeljima i naravno Snežani i Radomiru Pajić na poverenju i podršci.U novoj godini nastavljamo da nižemo nove uspehe i pobede sa brojnijom ekipom. Mi smo svake subote i nedelje u Fitnes Klubu Tomović, čekamo vas”, navode u plesnoj grupi Ragnarok.

Najnovije vesti iz Kuršumlije, pročitajte OVDE

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here