Veliki uspeh prokupačkog maratonca Igora Stanojevića

1

Na juče održanom Beogradskom maratonu, Igor Stanojević, maratonac iz Prokuplja je osvojio 10. mesto u generalnom plasmanu čime je postigao najveću uspeh do sada.

– Ovo je zaista odličan-vrhunski rezultat s obzirom da je 73 zemalja imalo svoje učesnike, na kod nas najvećoj sportskoj manifestaciju u trčanju na duge pruge. Uvek je mnogo dobrih takmičara iz bukvalno celog sveta. Organizacija je dobra, sa velikim brojem okrepnih stanica koje su nam itekako bile potrebne, jer je sunce jako peklo i otežavalo svima koji su se takmičili. Od početka trke sam krenuo malo rezervisano i pojačava iz kilometra u kilometar. Na kraju sam završio trku 42.2km. za 3:01:12 i osvojio 10. mesto u generalnom plasmanu a 2. u svojoj kategoriji, kazao je Stanojević.

On ističe da je prezadovoljan današnjom trkom i osvojenim 10. mestom. Naglašava da su i ostali članovi AK “Topličanin” bili na zadovoljavajućem nivou: Mladen Miljković, Aleksandar Rajić, Miša Kantar, Jelena i ostali.

Na ovogodišnji trkačkoj manifestaciji u Beogradu uzeli su učešće trkači iz 73 zemalja. U maratonskoj i polumaratonskoj  trči, učestvovao je preko 7.300 trkača i još preko 20.000 onih koji su trčali trku zadovoljstva na 5km. po zvaničnoj objavi organizatora.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime