Video snimak tuče devojčica šokirao Kruševljane

2

Samo što je škola počela dogodilo se nasilje. Video snimak gde tri devojčice brutalno tuku svoju školsku drugaricu, koji se pojavio na društvenim mrežama, šokirao je Kruševljane. Tim više što je brutalan okršaj posmatrao veći broj vršnjaka i vršnjakinja, koji su posmatrali bespomoćnu devojku koja leži oborena, a tri školske drugarice je šutiraju.

Tuča se dogodila prošlog četvrtka, oko 12.45 sati, na platou ispred Hale sportova, u blizini teniskih terena.

Snimak tuče je snimljen mobilnim telefonom a prema našim saznanjima postoji i video snimak nastavka obračuna u kojem su iste devojke.

Upozoravamo čitaoce da je snimak koji sledi veoma uznemiravajući:

– Nemoj da je čupaš! Nabodi je pesnicom – čuje se kako posmatrači savetuju crvenokosu devojku dok ona levom pesnicom udara u glavu tinejdžerku sa kovrdžavom, crnom kosom. Snimak traje više od minut, i na njemu se, pored četiri učesnice okršaja, vidi i brojna publika.

Onda su se trojica mlađih nasilnika uključila u tuču.

Saznajemo da su učenice iz Hemijsko tehnološke škole, a verbalni sukob počeo je još prvog dana školske godine.

Napadnuta devojka je zadobila povredu nosa i hematom ispod oka i još se nalazi u bolnici.

– Informaciju o povređenoj ženskoj, maloletnoj osobi dobili smo iz Službe hitne pomoći. Odmah smo prikupili potrebne informacije i identifikovali aktere, rekli su u policiji.

2 KOMENTARA

  1. I šta dalje ?????? Tako bih želela da znam kakva je kazna za ove nasilnice, i šta kažu njihovi roditelji kakvo će opravdanje da izmisle za svoje kćerke.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime