Volonteri kuršumlijske Kancelarije za mlade prikupili novac za lečenje Dunje Jovanović

0

U prepunoj sali bioskopa, sinoć je održana humanitarna predstava „Suze i biseri“, volontera kuršumlijske Kancelarije za mlade, neformalna grupa „Pera Detlić“ kojom prilikom je prikupljeno 34 000 dinara za lečenje desetogodišnje Dunje Jovanović iz Kuršumlije.

U kuršumlijskoj Kancelariji za mlade ističu da je humanitarna predstava u potpunosti uspela što u prilogu govori i puna sala kuršumlijskog bioskopa i prikupljeni novac od strane posetioca ove humanitarne predstave.

Pored sinoć prikupljenog novca, volonteri kušrumlijske Kancelarije za mlade prikupili su još 14 000 dinara i ističu da očekuju da će se još donatora javiti i pomoći lečenje male Dunje koja boluje od akutne anemije i nephodno joj je presađivanje koštane srži.
humanitarna-predstava-2
Ovom prilikom, Neformalna grupa „Pera Detlić“ je iskoristila ovu priliku da se zahvali članovima koji dali velliki doprinos radu grupe a koji su zbog odlaska na fakultet napustili grupu.

Priznanja u vidu knjige dobili su Jovana Gvozdenovič, Ivica Gavrilović, Mihajlo Keča, Aleksadra Maksimović i Miljana Radonjić. Priznanja u ime Neformalne grupe „Pera Detlić“ dodelili su Zoran Cvetković, Petar Dikić i Sunčica Ivanović.
humanitarna-predstava-3

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime